Egy olyan társaságként mutatkozunk be, amely már 1993 óta jelen van a piacon és amely a papír-, és nyomdaiparban, a címkék gyártásának a területén, papírfeldolgozás és az ügyfelek számára történő komplex szolgáltatásnyújtás területén működik.

Azóta a társaságunk jelentős gyártási, üzleti és marketing fejlődésen ment át, amíg elérte a márka mai stabil pozícióját a szakmában.

A működése elején a Peroutka & Fedorišin s.r.o. társaság az eladási és forgalmazási tevékenységre összpontosított. Fokozatosan, a beruházásai által a saját telepébe és gépi felszerelésébe, saját gyártási potenciállal rendelkező önálló gyártási egységgé alakult át, hogy képes legyen a saját termeléséből biztosítani az ügyfelei legszélesebb körű igényeit.

Sikeresen megvetettük a lábunk a piacon, mint a nyomdai szolgáltatások komplex beszállítója. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk a vállalatok, társaságok vagy cégek számára, a grafikai tervezéstől teljesen az ügyfélhez történő kiszállításig.

Minden ügyfélnek lehetősége van választani a címkék, csomagolóanyagok, papírok széles választékából és különböző típusú feldolgozásából.

Olyan társaság vagyunk, amely a működése szakterületén mindig lépést tart az új trendekkel és fejlesztésekkel. Örömmel fogadjuk a látogatását!

Tisztelettel:

Peroutka & Fedorišin, s.r.o. (kft)

Fontos a számunkra: