Törődünk a világgal, amelyben élünk

A Peroutka & Fedorišin s.r.o. társaságban, együttműködve az anyagbeszállítónkkal, elkülönítjük a hulladékot a további egyszerűbb újrahasznosításhoz.

Figyelünk a környezetvédelem alapelveire a hulladékfeldolgozás minden tekintetében, ahogy a termékek gyártásának a tényleges folyamatánál is.

A Peroutka & Fedorišin s.r.o. társaság előnyben részesíti a környezetvédelemre összpontosító partnereket, amelyek a technológiákat az érvényes szabványok alapján használják fel.

Az ellenőrzött erdőkből származó fát használunk

Mivel a társaságunk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelmi politikára, szintén nagyon fontos számunkra az anyagok eredete. A papír, a Peroutka & Fedorišin s.r.o. társaság számára, a gyártás során felhasznált legfőbb alapanyag.

Így olyan fa mellett döntöttünk, amely teljesíti az FSC tanúsítvány rendszerét. Ez a nemzetközileg is elismert rendszer, lehetővé teszi a környezetileg megfelelő, társadalmilag hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodás azonosítását.

Az FSC logó, lehetővé teszi a fogyasztók számára azon fából készült termékek azonosítását, amelyek jó és felelősségteljes gazdálkodással hasznosított erdőkből származnak.

A Forest Stewardship Council (FSC) egy nemzetközi civil szervezet, amely teret nyújt különböző érdeklődési körű személyeknek, hogy megbeszéljék és megoldják a világ erdőgazdálkodásának a problémáit.

Az összeállított megrendelés részét képezi a tanúsítvány is, amelyet biztosítunk a vevőink számára.